Sasha Admin
Broj poruka : 456 Datum upisa : 16.11.2009 Godina : 32 Lokacija : Srbija Vranje
| Naslov: Zimovka (pyrrhula pyrrhula) Čet Feb 18, 2010 12:25 am | |
| mužjak 1-0 ženka 0-1 | |
|
Rale KG
Broj poruka : 94 Datum upisa : 21.04.2010 Godina : 63 Lokacija : Kragujevac
| Naslov: Re: Zimovka (pyrrhula pyrrhula) Sub Maj 01, 2010 4:18 pm | |
| Evo nekoliko slika moje volijere i mojih zimovaca. Imam tri para. Kada ih nabavim smesteni su ovde a kasnije kada pocnu da se odvajaju parovi, premestam ih po parovima u manje kaveze. Pozdrav | |
|
vlada nish
Broj poruka : 103 Datum upisa : 25.04.2010 Godina : 41 Lokacija : Niš, Beograd
| Naslov: Re: Zimovka (pyrrhula pyrrhula) Pon Maj 03, 2010 5:53 pm | |
| Odlična volijera Rajko, zašto ih ne ostavljaš ovde da se pare? | |
|
Rale KG
| Naslov: Re: Zimovka (pyrrhula pyrrhula) Pon Maj 03, 2010 6:58 pm | |
| Vlado. Ovo je zajednicka volijera i tu se privikavaju jedni na druge. Ja ih posmatram i gledam kako reaguju muzjaci i zenke, ko se sa kim najvise kapira, koja zenka pored kog muzjaka zanoci i spava a onda one sto su najpovezaniji odvajam u posebne bokseve i tu se pare. Riskantno je parenje u volijerima zbog toga sto moze da dodje do borbe za gnezda i samim tim do razbijanja jaja. Ja im doduse u volijeri stavim uvek veci broj gnezda ali uvek dodje do borbe, jer je uvek bas to gnezdo sto je izabrao drugi par, najbolje. Znas i sam da sam pravio malo vecu pauzu i sada krecem iz pocetka ali mi se to ranije pokazalo kao pravilo. Jedan par mi je u ovoj volijeri sneo jaja ali su nazalost bila prazna. Posebni boksevi za parenje su i zbog toga bolji, sto je onda par okrenut sam sebi i ne smetaju im drugi parovi. Pozdrav | |
|
vlada nish
Broj poruka : 103 Datum upisa : 25.04.2010 Godina : 41 Lokacija : Niš, Beograd
| Naslov: Re: Zimovka (pyrrhula pyrrhula) Pon Maj 03, 2010 8:12 pm | |
| Dobro kad odvojiš ptice po boksovima ovde možeš da ostaviš najbolji par ili ovo posle koristiš za mlade? | |
|
Rale KG
| |
marconi
Broj poruka : 607 Datum upisa : 14.02.2010 Godina : 50 Lokacija : Jagodina Srbija
| Naslov: Re: Zimovka (pyrrhula pyrrhula) Uto Maj 04, 2010 12:51 pm | |
| Prelepe zimovke gazda Rale.......i ja sam ih drzao ranije. Mene je uvek odusevljavalo to sto kod njih i zenka peva , naravno pored lepote i lepe i zanimljive pesme.. | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Zimovka (pyrrhula pyrrhula) | |
| |
|