| Srpski visokoletači | |
|
+9Dudo banijac SINISA_srb34.21 salinger Dejan marconi Sasha Nebojsasbc vuksa 13 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Sasha Admin
Broj poruka : 456 Datum upisa : 16.11.2009 Godina : 32 Lokacija : Srbija Vranje
| Naslov: Re: Srpski visokoletači Sre Apr 21, 2010 3:39 pm | |
| Xex poznati mida... | |
|
| |
marconi
Broj poruka : 607 Datum upisa : 14.02.2010 Godina : 50 Lokacija : Jagodina Srbija
| Naslov: Re: Srpski visokoletači Sub Apr 24, 2010 2:01 am | |
| | |
|
| |
toma_vranjanac
Broj poruka : 74 Datum upisa : 16.04.2010 Godina : 55 Lokacija : Jagodina-Velika Plana-CH
| Naslov: srpski visokoletaci Sub Apr 24, 2010 11:48 pm | |
| Rale prijatelju ja ne volim da se hvalim da sam neko i nesto.Ja drzim SVL iz ljubavi prema golubovima.Inace ovde u Vukojebinu gde zivim sa sokolima ki domace zivotinje leteti 5 do 6 sati ti je isto kao mda letis u Sbiji preko deset sati.Inace ptice su mi u razlicitim bojama.Volim sarene golubove anaravno i da lete.Ptrudicu se da stavim slike .Jer sareni golub isto moze da leti izvaredno kao mavijan ili tekir.Ovde ima ptica iz cele Srbije.Veliki pozdrav tebi i naravno i svim ljudima dobre volje. | |
|
| |
marconi
Broj poruka : 607 Datum upisa : 14.02.2010 Godina : 50 Lokacija : Jagodina Srbija
| Naslov: Re: Srpski visokoletači Ned Apr 25, 2010 12:17 am | |
| Tomo... Lete sarenci i belci isto tako dobro kao i duz golubovi , ali postoji tu jedan VELIKI problem.I grabljivice vise vole sarenog goluba nego duz.To ti je nepisano pravilo....da u jatu imas 10 duz golubova i jednog belog ,sarenog ili crvenog...toga ce da uhvati.Veruj mi , iskusio sam to licno na svojoj kozi , zapravo na kozi svojih ljubimaca. Javi se ti meni kad dodjes u Srbiju na odmor da gledamo ptice uz pivo i rostilj , i da ti ,,zapakujem" neki komad da protezu krila po CH. | |
|
| |
toma_vranjanac
Broj poruka : 74 Datum upisa : 16.04.2010 Godina : 55 Lokacija : Jagodina-Velika Plana-CH
| Naslov: srpski Ned Apr 25, 2010 12:55 am | |
| Hvala brate neznam zasto je Rale mislio da se hvalim ja sam imao srecu da jednom nesrecniku Svajcarci zabrane da drzi golubove pored stambene zgrade .A covek ima dobre ptice pa sam dobio sest pari ja sam prezodovoljan njima.Ovde sokol ubiva sve sarene i tamne nego sarene teze zaboravljas od tamne mislim na tekire mavijane i arape.Nema problema videcemo se na leto ako bog da.Pogledaj na tekiru moj album stavio sam neke ptice veliki pozdrav od Tome | |
|
| |
Rale KG
Broj poruka : 94 Datum upisa : 21.04.2010 Godina : 63 Lokacija : Kragujevac
| Naslov: Re: Srpski visokoletači Ned Apr 25, 2010 1:13 am | |
| | |
|
| |
marconi
| Naslov: Re: Srpski visokoletači Ned Apr 25, 2010 1:28 am | |
| Pa ti neznas al znam jaaaa...... To mi je staro poreklo koje vucem jos od 91 god.Oni cisti lete izmedju 8-9h. Pareni sa drugim pticama koji nisu krvnjaci , lete mnogo vise.Npr. Sinisa srb 34-21 je postavio sliku diplome Vrapcarka za region , zatim Salinger sa silverkom na slikama valjda 2 str.neznam tacno.To su sve ptice koje imaju u sebi ove moje limunce.Cak je Sinisin avatar ova vrapcarka diplomirana... eto ukratko... | |
|
| |
Rale KG
| Naslov: Re: Srpski visokoletači Ned Apr 25, 2010 1:31 am | |
| - toma_vranjanac ::
- Rale prijatelju ja ne volim da se hvalim da sam neko i nesto.Ja drzim SVL iz ljubavi prema golubovima.Inace ovde u Vukojebinu gde zivim sa sokolima ki domace zivotinje leteti 5 do 6 sati ti je isto kao mda letis u Sbiji preko deset sati.Inace ptice su mi u razlicitim bojama.Volim sarene golubove anaravno i da lete.Ptrudicu se da stavim slike .Jer sareni golub isto moze da leti izvaredno kao mavijan ili tekir.Ovde ima ptica iz cele Srbije.Veliki pozdrav tebi i naravno i svim ljudima dobre volje.
Tomo i iz ovog i sledeceg posta vidim da si nesto ljut. Nisam ti nista prebacivao, daleko od toga samo sam ti rekao da o srpskim visokoletacima treba da se pise u temi srpski visokoletac i zamolio sam te da postavis slike ali ovde gde i spadaju. Nije mi jasno sto je to lose sto sam rekao. Sada vidim da drzis sarene visokoletace i tu ti je moj zemljak marconi dao odgovor. Ja dok sam drzao srpske visokoletace imao sam mavijane i tekire. Obozavao sam medjusobno da ih sparujem i imao sam prelepe peckave koji su leteli oko 9h. U Pomoravlju (Mijatovcu kod Jagodine) i to marconi moze da ti potvrdi isto ima kobaca koliko hoces ali imao sam veoma retke udare i male gubitke. Pozdrav | |
|
| |
Rale KG
| Naslov: Re: Srpski visokoletači Ned Apr 25, 2010 1:35 am | |
- Hvala brate neznam zasto je Rale mislio da se hvalim ja sam imao srecu da jednom nesrecniku Svajcarci zabrane da drzi golubove pored stambene zgrade .A covek ima dobre ptice pa sam dobio sest pari ja sam prezodovoljan njima.Ovde sokol ubiva sve sarene i tamne nego sarene teze zaboravljas od tamne mislim na tekire mavijane i arape.Nema problema videcemo se na leto ako bog da.Pogledaj na tekiru moj album stavio sam neke ptice veliki pozdrav od Tome
Tomo, nisam ti nasao album na Tekiru, nema ga. Na kojoj je strani? | |
|
| |
Rale KG
| Naslov: Re: Srpski visokoletači Ned Apr 25, 2010 1:36 am | |
| | |
|
| |
marconi
| Naslov: Re: Srpski visokoletači Ned Apr 25, 2010 1:45 am | |
| Ubacio sam neke ptice od mog prijatelja iz Zeleznika Branka Zlatanovica.To je poreklo od cuvenog Vece golubara i to mi se pokazalo dosta dobro , a imam i belobrade mavjane preko rerinih ptica. Mislim da si video slike .Prvi onaj duz mavjan je iz Zeleznika.One crvene bozove sto si video su kombinacija onakvog boza iz Smedereva i ovih limunaca.Inace one prve 2 limunke su polusestre. Sada mi se izvelo prugasto limunce.To je trece po redu za ove 20 god. kolko ih vucem.Imas slike sa mladima......crveni , limunce i imas ona dva belorepa kaplanceta preko rerinih... | |
|
| |
toma_vranjanac
| Naslov: srpski Ned Apr 25, 2010 1:56 am | |
| Rale ja nisam ljut zasto bi i bio.inace na tekiru sam na 2 stranici ili trecoj.Ja ne volim da se hvalim jer sam tek zadnje tri godine poceo da golubarim .Inace volim obe rase i veruj mi da cu ih drzati.Inace na leto cemo uz hladno Jagodinsko da golubarimo ako nemas protiv | |
|
| |
marconi
| Naslov: Re: Srpski visokoletači Ned Apr 25, 2010 2:00 am | |
| | |
|
| |
Rale KG
| Naslov: Re: Srpski visokoletači Ned Apr 25, 2010 2:18 am | |
| - marconi ::
- Ubacio sam neke ptice od mog prijatelja iz Zeleznika Branka Zlatanovica.To je poreklo od cuvenog Vece golubara i to mi se pokazalo dosta dobro , a imam i belobrade mavjane preko rerinih ptica.
Mislim da si video slike .Prvi onaj duz mavjan je iz Zeleznika.One crvene bozove sto si video su kombinacija onakvog boza iz Smedereva i ovih limunaca.Inace one prve 2 limunke su polusestre. Sada mi se izvelo prugasto limunce.To je trece po redu za ove 20 god. kolko ih vucem.Imas slike sa mladima......crveni , limunce i imas ona dva belorepa kaplanceta preko rerinih... Markoni, ovi mladi na cetvrtoj strani mi se svidjaju, posebno crveni. Prelepi su. Ajde postavi nove slike da vidimo kako sada izgledaju. Naravno i matorci su ti dobri na pocetku, na prvoj strani. Sve u svemu, bravo shampione Pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz! | |
|
| |
Rale KG
| Naslov: Re: Srpski visokoletači Ned Apr 25, 2010 2:49 am | |
- Rale ja nisam ljut zasto bi i bio.inace na tekiru sam na 2 stranici ili trecoj.Ja ne volim da se hvalim jer sam tek zadnje tri godine poceo da golubarim .Inace volim obe rase i veruj mi da cu ih drzati.Inace na leto cemo uz hladno Jagodinsko da golubarimo ako nemas protiv
Tomo. Ostavio sam ti komentare na Tekiru u albumu pa pogledaj. Po meni najbolji ti je onaj Boz, videces komantar. Niski mi se ne svidjaju i tu ti nisam ostavio komentare jer posle Bobana i Mladena nisam imao sta vise reci. Naravno kada dolazis ovamo obavezno da svratis da se vidimo i podruzimo. Prijateljski pozdrav iz Kragujevca Marconi, zemljace i ti si pozvan | |
|
| |
SINISA_srb34.21
Broj poruka : 42 Datum upisa : 21.02.2010 Godina : 43 Lokacija : Jagodina
| Naslov: Re: Srpski visokoletači Ned Apr 25, 2010 9:44 pm | |
| Markonija pozdravlja i njegov najbolji komsija Darkic i kaze da te ceka na megdan od 1. maja. kaze:"vi,vi,vi...". | |
|
| |
SINISA_srb34.21
Broj poruka : 42 Datum upisa : 21.02.2010 Godina : 43 Lokacija : Jagodina
| Naslov: Re: Srpski visokoletači Ned Apr 25, 2010 9:56 pm | |
| Prvi put pusteni mladi i svi usli u kavez....stize 70 mladih sampiona da pocepaju nebo. | |
|
| |
marconi
| Naslov: Re: Srpski visokoletači Ned Apr 25, 2010 10:07 pm | |
| | |
|
| |
marconi
| Naslov: Re: Srpski visokoletači Pon Maj 03, 2010 11:27 pm | |
|
Poslednji izmenio marconi dana Pon Maj 17, 2010 7:29 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
vlada nish
Broj poruka : 103 Datum upisa : 25.04.2010 Godina : 41 Lokacija : Niš, Beograd
| Naslov: Re: Srpski visokoletači Uto Maj 04, 2010 12:08 am | |
| ovo goluždravo možda i ono bude vrapčarče. | |
|
| |
Rale KG
| Naslov: Re: Srpski visokoletači Uto Maj 04, 2010 12:11 am | |
| Bravo Zemljace! Iljadili se | |
|
| |
marconi
| |
| |
marconi
| Naslov: Re: Srpski visokoletači Čet Maj 13, 2010 2:32 pm | |
|
Poslednji izmenio marconi dana Pon Maj 17, 2010 7:30 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Sasha Admin
Broj poruka : 456 Datum upisa : 16.11.2009 Godina : 32 Lokacija : Srbija Vranje
| Naslov: Re: Srpski visokoletači Čet Maj 13, 2010 6:50 pm | |
| bice ovo dobar arap... | |
|
| |
marconi
| Naslov: Re: Srpski visokoletači Čet Maj 13, 2010 11:53 pm | |
|
Poslednji izmenio marconi dana Pon Maj 17, 2010 7:31 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Srpski visokoletači | |
| |
|
| |
| Srpski visokoletači | |
|