| Predlog za clanove | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
Dudo
Broj poruka : 32 Datum upisa : 06.03.2010 Godina : 53 Lokacija : Jagodina
| Naslov: Predlog za clanove Čet Apr 08, 2010 2:30 pm | |
| | |
|
| |
Sasha Admin
Broj poruka : 456 Datum upisa : 16.11.2009 Godina : 32 Lokacija : Srbija Vranje
| Naslov: Re: Predlog za clanove Čet Apr 08, 2010 3:01 pm | |
| Prijatelju dobra ti ideja a ako ima ko text koji je skinut s neta kazi tu smo da razmotrimo situaciju.... | |
|
| |
Dejan Admin
Broj poruka : 143 Datum upisa : 13.11.2009 Lokacija : Smederevo
| Naslov: Re: Predlog za clanove Čet Apr 08, 2010 5:22 pm | |
| Sale nisi ga razumeo....treba se posvetiti nasim ljubimcima a ne bilo kakvim tekstvima sa interneta... | |
|
| |
Sasha Admin
| Naslov: Re: Predlog za clanove Čet Apr 08, 2010 5:52 pm | |
| Iskreno ako neko prepisuje textove s neta i nije bas okj zato sto je to autorsko pravo , evo polazim od sebe da skoro nikad nisam prepisao tudji text vec textove pisem iskljucivo iz vlastitog iskustva. A sto se tice nasih ljubimaca ako nema textove i ako nismo upoznati sa standardima nacinom uzgoja i ostalih zanimacija onda u uzgoju ima da budemo uvek na -0 (negativnoj nuli) | |
|
| |
Dudo
| |
| |
Sasha Admin
| Naslov: Re: Predlog za clanove Pet Apr 09, 2010 12:01 am | |
| a zasto tako kažes . ima textove koje sam napisao o pticama i koje su rano vidjeni u nasim volerama... e sad sto marconi pise o nekim pticama koje se nalaze u divljini to je vec drugo ali je ipak pozeljno za ovaj forum... | |
|
| |
marconi
Broj poruka : 607 Datum upisa : 14.02.2010 Godina : 50 Lokacija : Jagodina Srbija
| Naslov: Re: Predlog za clanove Pet Apr 09, 2010 12:32 am | |
| DULE ,DUSKO , DULENCE.... OVO je sajt SVET PTICA a ne sajt SVET NASIH KUCNIH LJUBIMACA..... .....i sta mislis koliko bi to mogli da pricamo da se ogranicimo samo na nase kucne ljubimce... Crni Dusko....ako tebe nesto ne interesuje ne znaci da ne interesuje i druge ljude na forumu,bilo da su oni registrovani clanovi bilo da su gosti. Jos nesto...... tekstovi se ne prepisuju nego se obradjuju , i nisu sa interneta nego iz enciklopedije ptica napisane na engleskom jeziku.Slike i video jesu sa neta ,to je normalno da bi se sto bolje docarala i objedinila prica... Treba da odvojis vreme da prevedes tekst , da ga sklopis i napises , pa da nadjes slike i video i da to postavis....To se ne radi za 5 min. Uostalom , ovo treba da shvatis kao OPSTA KULTURA i da imas sve na jednom mestu kada te tvoj sin Ilija pita koliko je visoka siva caplja da mozes to brzo da nadjes i da mu odgovoris a ne da tumaras po internetu i da trazis nesto a ni sam neznas sta trazis. DALJE.... ...verovatno su ovi sto su izmislili enciklopediju blesavi sto su sve objedinili na jednom mestu....koga interesuju crvi , pauci i gliste.... Zaboravio si kada si bio kod mene i pitao za latinski naziv anaflana CARDUELIS CANABINA da ga nadjes na netu... Eeeeeeeeee, moj Dusko , moj Dusko Ja volim da gledam SIROKO i da sto vise ljudi navedem na ovaj sajt da ga prate i da ucestvuju na njemu i da ima sto vise raznovrsnih tema.Samo tako ce biti zanimljivo a ne da lupamo gluposti kako ko ima najbolji golubi kako tamo neko ima tvora za golubi i ostale decije nebuloze... Ako ti smatras da je to svrha ovog sajta onda dobro... ............. ADMINISTRATORI SU TU KOJI CE DA ODLUCE STA CE DA BRISU I DA LI CE DA BRISU ili da opominju. Ja sam tu da pomognem kolko mogu.......a ako nema potrebe za pomoc ja se onda POVLACIM.. | |
|
| |
Sasha Admin
| Naslov: Re: Predlog za clanove Pet Apr 09, 2010 12:37 am | |
| Brate marconi ma kakvo povlacenje bre idemo dalje .. jbg sad koga ne interesuju odredjeni textovi ne mora da ih cita .... dule mislim da je ovo sajt za druzenje a ne za hvalisanje svojih zivotinja.... i svako ima pravo na svoje misljenje... | |
|
| |
boban
Broj poruka : 110 Datum upisa : 17.11.2009 Lokacija : Skopje
| Naslov: Re: Predlog za clanove Pet Apr 09, 2010 12:45 am | |
| Slazem se sa tobom marconi !! Treba sta vise da se pise nemora to da je iz vlasnito iskustva moze biti od knigama i tako dalje..... | |
|
| |
Dudo
| Naslov: Re: Predlog za clanove Pet Apr 09, 2010 1:29 am | |
|
Poslednji put izmenio Dudo dana Pet Apr 09, 2010 10:47 am, izmenio ukupno 2 puta | |
|
| |
Sasha Admin
| Naslov: Re: Predlog za clanove Pet Apr 09, 2010 1:33 am | |
| Hej ljudi ovo spored meni ide na veliko i da ce da bude velika svadja tako da molim da u buduce bude sve okj i da se mrazgovori vode na dobroj distanci.... a sto se tice toga dudo mi smo ovde s ciljem da saznamo sto vise o zivotinjskom a posebno pticijem svetu .... pa sad dal bilo knjiga strane web sajtove ili nesto trece sve jedno.... | |
|
| |
Dudo
| Naslov: Re: Predlog za clanove Pet Apr 09, 2010 1:42 am | |
| | |
|
| |
Dejan Admin
| Naslov: Re: Predlog za clanove Pet Apr 09, 2010 2:01 am | |
| Dudo .. zao mi je ali zaradio si Javnu opomenu.....tvoji tekstovi nisu u skladu sa pravilnikom foruma
ako nisi pogledao evo isecak
3.Korisnici ovog foruma dužni su : A) da poštuju ovaj pravilnik B) da poštuju mišljenje drugih ljudi C) da ne vređaju, provociraju, niti omaložavaju druge korisnike (ni na forumu, ni preko privatnih poruka) D) da ne vređaju, provociraju, niti omaložavaju moderatore i administratore (ni na forumu, ni preko privatnih poruka, ni preko email-a)
Ako se nastave ovakve stetne rasprave i javne provokacije dobices ban ..... a to nije ni nama ni tebi u interesu ..pozdrav | |
|
| |
Sasha Admin
| Naslov: Re: Predlog za clanove Pet Apr 09, 2010 2:02 am | |
| Da ne bi došlo do večih sukoba u buduče molim da nema prozivanja i provokacija..Nadam se da će se tenzije smiriti i da će da bude sve okj. | |
|
| |
boban
| Naslov: Re: Predlog za clanove Pet Apr 09, 2010 2:17 pm | |
| Dudo znaci ovo je javno dostupni forum.... i ima svako pravo da pise sto zeli, naravno u sklop sa pravila. I MARCONI sto naveo tekstove sa neta ili nije bitno od gde on je samo doprineo ovog foruma, ali ako tebe to ti se nedopada nemoras ni otvarati ni citati. Tako da nema potrebe od svadje !!!!!!!!!!! | |
|
| |
Dudo
| Naslov: Re: Predlog za clanove Pet Apr 09, 2010 4:18 pm | |
| AKO SE VRATIS UNAZAD VIDECES KOJE PRVI POCEO SA UVREDAMA JA ILI MARCONI NA FORUMU SE LEPO KAZE DA IMAS PRAVO NA SVOJE MISLJENJE JA SAM SVOJE IZNEO MISLIVSI DA JE BOLJE DA PRICAMO O PTICAMA NAMA DOSTUPNIM NEBITNO DA LI IH DRZIMO ILI NE, A ON JE POCEO SA PALJBOM I UVREDAMA.
DEJANE Ja sam samo izneo svoje misljenje ako se vecina ne slaze i jasam onda za neznam sto sam ja zaradio neku javnu opomenu kad je Marconi prvi poceo sa napadima i uvredama mozes da pogledas sta je pisao u vezi ovoga. | |
|
| |
Sasha Admin
| Naslov: Re: Predlog za clanove Pet Apr 09, 2010 5:13 pm | |
| Dudo molim te da u buduce pisem malim slovima zato sto pisanje s' velikim slovima smatra se vikanjem... | |
|
| |
boban
| Naslov: Re: Predlog za clanove Pet Apr 09, 2010 10:01 pm | |
| Dudo pa to se vidi iz avijona da direkno si upucao na marconi.......a marconovi tekstovi mislim da doprinele ovog foruma......To je moje mislenje...... Inace evo ja licno nemam mnogo rasama ali ipak pratim citam iz neta i knigama za drugim rasama!!!!!!!!!! | |
|
| |
sale1977v
Broj poruka : 50 Datum upisa : 18.11.2009 Godina : 47 Lokacija : nis -srbija
| Naslov: Re: Predlog za clanove Pet Apr 09, 2010 10:55 pm | |
| Drugari ja mislim da treba da nagazite loptu i idete dalje ko sta ima od kucnih ljubimaca to je njegova stvar i ne treba se hvaliti ako neko iznosi neistinu u vezi toga on nelaze nas nego sebe,a sveko ima pravo na misljenje i ima pravo da pise o cemu god hoce a da je to vezano sa pravilima foruma jer niko od nas nije cuvao sve o cemu je napisao ko kaze da je sve tekstove pisao iz licnog iskustva onda laze prema tome sto rece jedan TV junak INTERNET JE CUDO.Markoni i Dudo budite dobri da vas nebi kaznio ne sa banom nego sa pivom kad se vidimo | |
|
| |
Dejan Admin
| Naslov: Re: Predlog za clanove Pet Apr 09, 2010 11:05 pm | |
| ma pivo moze ..al ban je vec bio... morao je malo da obrati paznju na prozivke i provokacije ....barem prema ovom forumu.. ja neznam da li je on i bio svestan toga... | |
|
| |
Rale KG
Broj poruka : 94 Datum upisa : 21.04.2010 Godina : 63 Lokacija : Kragujevac
| Naslov: Re: Predlog za clanove Sre Apr 21, 2010 7:38 pm | |
| Ja sam Rale iz Kragujevca i danas sam popunio profil i predstavio se u temu obavezno upoznavanje ali sam se zacudio kada sam video da u osnovne teme nema teme o Kanarincima. Zamolio bih administratore da otvore tu temu jer sam i sam odgajivac kanarinaca i voleo bih da i ta tema postoji a i mogao bih dosta o tome da pisem. Primetio sam da medju clanovima foruma ima dosta odgajivaca kanarinaca pa me cudi da to niko do sada nije potencirao. Pozdrav svim clanovima foruma, poseban pozdrav administratorima uz molbu da otvore i ovu temu. | |
|
| |
Sasha Admin
| Naslov: Re: Predlog za clanove Sre Apr 21, 2010 7:47 pm | |
| OKj hvala na predlogu vec je tema u izgradnju... | |
|
| |
Rale KG
| Naslov: Re: Predlog za clanove Sre Apr 21, 2010 10:00 pm | |
| Zahvaljujem administratoru na razumevanju i uvazavanju mog predloga. Pozdrav | |
|
| |
Sasha Admin
| Naslov: Re: Predlog za clanove Sre Apr 21, 2010 10:13 pm | |
| kanarinci su i moj hobi samo sto ih trenutno nemam to je vec drugo... | |
|
| |
Rale KG
| Naslov: Re: Predlog za clanove Sre Apr 21, 2010 10:20 pm | |
| Sasha, otvorio sam tri osnovne podteme tj podelu kanarinaca. Pogledaj to i vidi dali moze tako. Mislim da je tako preglednije i da se zna gde sta da se pise. a sto se tice kanarinaca, dace Bog, imaces ih. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Predlog za clanove | |
| |
|
| |
| Predlog za clanove | |
|