jelena
Broj poruka : 3 Datum upisa : 12.01.2013
| Naslov: Kanarinci- pomoć Sub Jan 12, 2013 10:23 pm | |
| Nadam se da će neko od vas forumaša moći da mi da neki savet Dobili smo kanarice pre 3 nedelje, muzjak i zenka, zute su boje i na krilima imaju belo. Muzjak ima na glavi brankaste šare. Stavili smo ih u zajednički kavez, najveći koji smo našli. Sve je bilo ok, jedu, cvrkucu po malo pevaju i to oboje, hranimo ih hranom za kanarince ( semenke), malo jabuka, salate. Stavili smo i sipinu kost, voda je uvek sveza, posupu za kupanje stavljamo na 3 dana. Prošle nedelje su počeli da se jure po kavezu, " ljube".. pa smo kupili i malo pleteno gnjezdo, eto da imaju a onda su krenule muke! stavila sam i neku travu u gnjezdo i po kavezu, muzjak je prvo izpraznio gnjezdo pa ga punio, zenka nezainteresovana, a on je stalno vuče za rep, ona ne bezi nego trpi i kao da kuka, onda ona njega kljuca i tako par dana, danas sam ih razdvojila, izbacila gnjezdo, vide se i dalje i sada zenka skace ko luda prema njemu, cvrkuce i peva ko nikad, on kulira, ne zna sta ga snaslo ( sad je u malom kavezu). Cini mi se da je ipak situacija sa polovima obrnuta. Sta ja sad da radim, da ih spajam ili ne. Deca su trazila kanarince, nije mi cilj da se bavim uzgojem, drzim ih u dnevnoj sobi, stvarno su lepi i zanimljivi samo ne bih volela da se poubijaju. | |
|
jelena
| Naslov: Re: Kanarinci- pomoć Čet Jan 24, 2013 12:07 am | |
| Hektor i Lili ponovo zajedno:) | |
|
jelena
| Naslov: Re: Kanarinci- pomoć Sub Feb 02, 2013 11:33 am | |
| Evo danas Hektor ( sa šarom na glavi) sneo jaje | |
|
marconi
Broj poruka : 607 Datum upisa : 14.02.2010 Godina : 50 Lokacija : Jagodina Srbija
| Naslov: Re: Kanarinci- pomoć Ned Feb 03, 2013 2:12 pm | |
| | |
|
mirza1986
Broj poruka : 2 Datum upisa : 11.02.2013 Godina : 38 Lokacija : sarajevo
| Naslov: Re: Kanarinci- pomoć Pon Feb 11, 2013 5:19 pm | |
| | |
|
marconi
Broj poruka : 607 Datum upisa : 14.02.2010 Godina : 50 Lokacija : Jagodina Srbija
| Naslov: Re: Kanarinci- pomoć Pon Feb 11, 2013 6:18 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Kanarinci- pomoć | |
| |
|