rtomek
Broj poruka : 8 Datum upisa : 13.12.2009 Godina : 50 Lokacija : subotica -V-SRB
| Naslov: TOMEK ROBERT ( rtomek) Ned Maj 23, 2010 3:24 pm | |
| Pozdrav svima , živim u subotici i gajim razne ukrasne ptice od sićušnih amaranta do paunova u mom dvorištu ima mnogo što šta : imam par paunova, golubove ( subotičke modre) , srednje papagaje( rozele , kozice , pevajuće, penante, bradate i par senegalaca), a prava ljubav su mi razne vrste egzote od kojih imam oko 10 vrsta , Izložbeni japanski galebići su mi jedni od najomiljenijih pošto sam pre par godina uspeo da nabavim izuzetno kvalitetne matične parove i od tada oni mi daju dodatnu stimulaciju da ih još usavršim . SMEĐI BISERNI J. GALEBIĆ ( perlasti smeđi) SIVI BISERNI J. GALEBIĆ ( perlasti sivi ) CRNO-SMEĐI STANDARD J. GALEBIĆ runo hranjena Forbes papagajamandina Pozdrav ROBY | |
|
GoranKac
Broj poruka : 7 Datum upisa : 08.04.2010 Godina : 37 Lokacija : Kac,Vojvodina
| Naslov: Re: TOMEK ROBERT ( rtomek) Ned Maj 23, 2010 8:00 pm | |
| Lepo,lepo Roby. Dobro nam dosao na sajt i samo da ti kazem da imas lepe pticice. I hteo bi da te zamolim dali mozes mozda da slikas svoje papagaje,da vidimo kako ih drzis i volijere posto i ja drzim papagaje ali sam pocetnik pa taman i da dobijem i ja a i ostali sa sajta ideje za svoje objekte i sigurno nesto novo da naucimo od iskusnijih odgajivaca.
zzzzz | |
|
SrdjanKG
Broj poruka : 43 Datum upisa : 22.01.2010 Godina : 53 Lokacija : KG,Resnik SRB 10 2
| Naslov: Re: TOMEK ROBERT ( rtomek) Ned Maj 23, 2010 8:29 pm | |
| Pozz Roby:-) No comment sto se tice galebica!!! Extra!!! | |
|
Sasha Admin
Broj poruka : 456 Datum upisa : 16.11.2009 Godina : 32 Lokacija : Srbija Vranje
| Naslov: Re: TOMEK ROBERT ( rtomek) Ned Maj 23, 2010 8:30 pm | |
| uh kad vidim rucno hranjenje dodje mi da poludim momentalno odhranjujem neke stiglice pravi su ludaci....Inace roby ima predobre ptice a sto je jos bolje pravi si prijatelj... | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: TOMEK ROBERT ( rtomek) | |
| |
|